www.moetodete.bg
http://malykruslan.moetodete.bg/forum/

Какво влудява мъжете?
http://malykruslan.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=652
Страница 1 от 1

Автор:  tatyana [ Сря Юли 30, 2008 12:26 pm ]
Заглавие:  Какво влудява мъжете?

Какво обичат мъжете? Ами... жените! Начинът, по който изглеждаме, ухаем, носим се в пространството, говорим... са просто част от причините да ни имат за божествени създания... Все пак те не могат да живеят с нас, но не могат и без нас... през повечето време, защото далеч не сме перфектни. Само сега и специално заради теб ние от Cosmo открихме 10 от нещата, които побъркват мъжете (не в добрия смисъл!).

Мрази да...

1. ...използваш секса като оръжие
В междуполовата война всичко е въпрос на това кой носи панталоните във връзката. Много често повечето жени в желанието си да покажем превъзходството си, атакуваме универсалната слабост на мъжете – секса! И докато това е доста смела тактика, наистина е добре да не засягаме обикновените човешки нужди, не мислиш ли?


2. ...говориш, без да спираш
Всеки би се побъркал, ако на въпроса „Мило, как мина денят ти?“ го очаква 45-минутен отговор... Бъбренето си е типично женска черта. Ако ни дадат повод, едва ли ще спрем разказите за деня си в близките няколко часа. Не че мъжете не се интересуват от това, което имаме да им кажем, но просто не ги вълнуват детайлите на всяка минутка от деня ни...


3. ...си прилагаш шопинг терапия
Стане ли дума за шопинг... за нас просто денят няма достатъчно часове. Независимо дали просто разглеждаме, наблюдаваме витрините, или сме се отдали на целодневно харчене на пари, ние дори няма да се сетим за вода, храна или каквито и да е други отговорности.
Това, което е по-лошото за мъжете – ние обожаваме да ги мъкнем с нас... Представи си как един мъж е насилствено воден от магазин в магазин и подивява от отегчение, докато ти не пропускаш всеки миниатюрен артикул – и ще си отговориш на въпроса защо това го влудява.


4. ...станеш прекалено емоционална
Ние си плачем... ами май, общо взето, за всичко: тъжен филм (или такъв с щастлив край), счупен нокът, кофти прическа. И признай си... в такива моменти обичаме да се опираме на нечие силно мъжко рамо, което да ни успокои. А ако има нещо, в което 90% от мъжете се издънват, то е да се справят с ревяща жена върху рамото си.
Не че не са чувствителни, естествено. Те просто не знаят как да реагират в подобна ситуация. Фактът, че жените сме по-често уязвими и деликатни, не значи, че мъжете също не плачат, разбира се.


5. ...нахлуваш в личното му пространство
Жените инстинктивно се стараем да поддържаме мъжете си спретнати абсолютно винаги, както и да правим техните притежания наши.
С други думи: когато не им оправяме вратовръзката за N-ти път, ние се ровим из чекмеджетата им, за да си намерим удобна тениска за спане. Само аз ли виждам проблем? Ами... просто не е честно, защото сама се сещаш какъв ад под небето ще настъпи, ако той съсипе някоя твоя блузка.


6. ...говориш с кодови названия
Старият въпрос „За какво си мислиш?“ е класически пример как ние тестваме мъжете за истинските им чувства. Ако той знае отговора на бързите неясни теоретични въпроси, които му задаваш, за теб това е едно от доказателствата, че е твоята сродна душа.
Само си представи гледката – гаджето ти се побърква и умът му трескаво работи, за да сътвори изречението, с което да ти даде правилен отговор (какъвто не съществува!), докато ти стоиш и го гледаш изпитателно. В подобна ситуация не му остава почти нищо, освен да изпусне някакъв отговор с надеждата вечерта да не пренощува в колибката на кучето или в колата...


7. ...ставаш прекалено зависима от него
Част от жените предприемат сериозни мерки за сигурност. Нуждаят се от мъж, който да ги прегръща и денонощно да им повтаря колко са специални. Те превръщат мъжете си в своя емоционална опора и търсят в него самочувствие, интелектуална и емоционална подкрепа.
Има истинска ирония, като се замислиш колко много жени се опитват да покажат независимостта си. Именно тези жени обикновено са ужасно несигурни, веднъж щом се влюбят. Разбира се, колкото и да е изкушаващо за мъжете да се възползват от това предимство, повечето биха предпочели по-трудния вариант. По този начин поне ще запазят част от душевното си спокойствие.


8. ...правиш сцени на ревност
Доста често само споменаването на друго женско име може да доведе до края на съществуването му. Само си представи Третата Световна Война, която ще му спретнеш, ако ти признае, че е бил в стриптийз клуб с компанията.
Могат да си го наричат, както си искат, но ние обичаме да проверяваме всичко във връзката си, особено верността на гаджето. Точно затова когато друга жена стане участник в уравнението под каквато и да е форма, ти ставаш подозрителна. Ако ти е дал повод за съмнение, параноята ти е оправдана. Но в противен случай... мислиш ли, че той е длъжен да плаща за ниското ти самочувствие?


9. ...критикуваш останалите жени
Защо една жена просто не може да направи искрен комплимент на друга, а предпочитаме да обсъдим и най-минималните недостатъци на фигурата и прическата й? Само една жена е способна да забележи, ако обувките на друга не пасват на чантата й.
За щастие има и достатъчно уверени мацки, които са склонни да признаят сексапила на конкурентките си. Без значение каква позиция ще заемеш, бъди сигурна, че горещите мацки правят впечатление на гаджето ти, но не превръщай това в драма. Все пак и ти имаш очи за готините сладурчета навън, нали?


10. ...се правиш на непорочна девица
Хайде, признай си, че жените имаме склонност да се изкарваме „непорочни“ и пред потенциално гадже често свеждаме броя на любовниците си до пет... Аплодисменти за мацките, които наистина са успели да останат чисти и невинни! Останалите... не се срамувайте от същността и миналото си. На жените ни е позволено да се забавляваме точно толкова, колкото и на мъжете и заслужаваме мъж до себе си, който да ни оцени такива, каквито сме.

Бъди толерантна!
Бъди сигурна, че кофти навиците ти не са чак толкова фатални, особено като се има предвид, че голяма част от мацките ги притежаваме. Разбира се, няма да е лошо да поработиш над несъвършенствата си. Никой не е идеален и това е факт, с който абсолютно всички полове ще се съгласят.

Автор:  tatyana [ Сря Юли 30, 2008 12:28 pm ]
Заглавие: 

Ами аз май повечето ги правя. :0808:

Автор:  ilito82 [ Сря Юли 30, 2008 1:13 pm ]
Заглавие: 

Какво да кажа... :roll: добра информация и...и аз правя грешки... :wondering:

Автор:  polin [ Сря Юли 30, 2008 1:30 pm ]
Заглавие: 

Ммммммм инфото е супер :thumbsup:
Като гледам при мен нещата са фифти-фифти :roll:

Автор:  chocolate [ Чет Юли 31, 2008 1:29 pm ]
Заглавие: 

И все пак мъжете ни обичат именно заради чисто женските ни характеристики.
Гледах филм,в който двама мъже правят клонинг на една мацка и я "обучават" да е като тях,но накрая единия се превърна в "женчо",а жената се държеше много мъжки,което не им изнасяше.

Автор:  polin [ Чет Юли 31, 2008 8:20 pm ]
Заглавие: 

chocolate написа:
И все пак мъжете ни обичат именно заради чисто женските ни характеристики.
Гледах филм,в който двама мъже правят клонинг на една мацка и я "обучават" да е като тях,но накрая единия се превърна в "женчо",а жената се държеше много мъжки,което не им изнасяше.

:cryingwithlaughter: :cryingwithlaughter: :off piggy: :off piggy:
Да така си е както и ние си ги харесваме с техните мъжки кусури.

Автор:  Toni_Jeleva [ Пет Авг 01, 2008 8:08 am ]
Заглавие:  Re: Какво влудява мъжете?

tatyana написа:

5. ...нахлуваш в личното му пространство
6. ...говориш с кодови названия


Мноогооо бярно

Автор:  krassimirova [ Чет Окт 02, 2008 4:34 pm ]
Заглавие: 

Не съм безгрешна.

Автор:  zvezdipetrova [ Съб Май 16, 2020 6:26 pm ]
Заглавие:  Re: Какво влудява мъжете?

Интересна статия. Дали съществуват такива жени се чудя.

Автор:  cyberpunk00 [ Нед Юни 07, 2020 8:25 pm ]
Заглавие:  Re: Какво влудява мъжете?

Нас ни влудяват много неща. На мен например много ми харесва еротичното бельо, което носят жените по време на секс, но за да покажа на половинката, че "и тя е човек" си купих онзи ден мъжки прашки от ueerwear и въпреки, че очаквах да се изненада и да правим страхотен секс се получи много тъпо. Тя се спука от смях. Въртя ме напред, назад все едно съм манекен, да ме гледа как ми стоят прашките. Иначе хубавото е, че си купих и боксерки Modus Vivendi, които пък взеха, че и харесаха. Та извода какъв е от моята ситуация: Пичове, купуважте си МЪЖКО бельо, че и то по възможност марково. Еротичното такова оставете за жените... :mouth shut up:

Автор:  zvezdipetrova [ Нед Юли 12, 2020 6:45 pm ]
Заглавие:  Re: Какво влудява мъжете?

Съгласявам се напълно за еротичното дамско бельо. Купувала съм си страхотни прашки от Cleopatra заедно с някое друго вазелинче и т.н. и мисля, че това нещо конкретно подейства на половинката. Като цяло обаче едно секси бельо и един стриптийз е нещо като ръба на възможностите ми. По-натам ми се вижда извратеничко. Може да съм старомодна ама...

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/