www.moetodete.bg
http://malykruslan.moetodete.bg/forum/

Защитни средства срещу COVID-19с благотворителна цел
http://malykruslan.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=5639
Страница 1 от 1

Автор:  alisha [ Чет Апр 02, 2020 9:00 am ]
Заглавие:  Защитни средства срещу COVID-19с благотворителна цел

Здравейте.
Искам да ви запозная с една благотворителна инициатива. Ще се радвам да я подкрепите като отворите сайта и поръчате продукти за вас и вашите близки!

Българският сайт Predpazi.com заявява своята съпричастност към битката срещу разпространение на COVID-19 в България и започва да предлага предпазни средства при минимална надценка, като цялата печалба ще бъде дарена. Сайтът си поставя следните цели:

• ПРЕДОСТАВЯНЕ на защитни средства като предпазни маски и дезинфектанти;
• ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на спекулата, засягаща продуктите за защита и превенция;
• Даване на ВЪЗМОЖНОСТ на всеки да защити себе си и семейството си;
• ДАРЯВАНЕ на осъществените печалби на каузи, свързани с борбата срещу COVID-19.

Дефицитът на продукти с предпазен характер като защитни маски и дезинфектанти, както и все по-често срещаното завивашаване на цените на същите, е проблем, пред който се изправя цялата общественост. Обявявайки се категорично против спекулата, Predpazi.com предлага на своите клиенти защитни средства на цени, близки до доставните.

Целта на проекта е да осигури наличност и доставка на предпазни продукти за всеки нуждаещ се. Ето защо количествата на поръчваните продукти от един потребител ще бъдат ограничени –повсеместното изкупуване на големи количества от така ценните за всички ни консумативи не е фокусът на тази кампания. Екипът на Predpazi.com се състои от доброволци, занимаващи се професионално в различни сфери на бизнеса, но обединени от една обща кауза – да допринесем максимално ефикасно към по-бързото и безпроблемно справяне с епидемичната обстановка в страната. Осигуряването на защита за всеки е нашата мисия.
https://predpazi.com/produkti/

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/