www.moetodete.bg
http://malykruslan.moetodete.bg/forum/

Ново столче за кола
http://malykruslan.moetodete.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=5067
Страница 1 от 1

Автор:  mariq55 [ Пон Ное 13, 2017 9:05 pm ]
Заглавие:  Ново столче за кола

Много бързо растем и дойде момента, в който трябва да вземем ново столче. Вече минахме в границата 9-18 килограма. Препоръчайте ни откъде да вземем столче, ще се радваме да ни помогнете.

Автор:  elka [ Вто Ное 14, 2017 7:15 pm ]
Заглавие:  Re: Ново столче за кола

Защо направо не вземете столче от 9 до 36 кг? Има такива модели в https://www.baby.bg/stolcheta-za-kola.html , така няма да се налага да купувате отново столче след известно време.

Автор:  mariq55 [ Съб Ное 18, 2017 5:44 pm ]
Заглавие:  Re: Ново столче за кола

Не знаех, че има такива. Това е супер.

Автор:  elka [ Нед Ное 19, 2017 1:11 pm ]
Заглавие:  Re: Ново столче за кола

Готини са, защото ще ви върши работа за доста дълго време.

Автор:  gificheva [ Вто Фев 25, 2020 12:45 pm ]
Заглавие:  Re: Ново столче за кола

Ние преди да си купим столче за кола прочетохме стотици класации, мнения, оценки и ревюта като това https://bgbaby.net/stolcheta-za-kola/. В крайна сметка няма универсално столче за кола и трябва да се прави компромис с едно или друго нещо. Примерно, ако искаш бебката да се вози по-дълго време обратно на движението, което е по-безопасно при евентуално ПТП, то тогава избора на такива столчета е много ограничен, защото почти всичките са по посока на движението. Също така трябва да се съобразиш с килограмите и категориите. Системите за монтаж дали е с изофикс или не… Хиляди са нещата, а дори не сме стигнали до краш тестовете… От друга страна и цената е много важна, но качествено столче с издържани тестове често достига 4 цифрена сума и малко семейства могат да си го позволят и тогава правят компромис с качеството и купуват нисък клас столчета, които не са тествани и не са надеждни.

Автор:  denidimitrova [ Чет Май 07, 2020 11:07 am ]
Заглавие:  Re: Ново столче за кола

Сестра ми си купи и двете столчета от https://ohoboho.com/stolcheta-za-kola/. Приятелки й препоръчаха сайта и тя поръча първото за дете до 13кг, а когато го надрасна и за по-голямо до 36кг или за около 12-13годишно дете. Второто още е в употреба и няма забележки, а по-малкото е прибрано за следващото бебе в семейството.

Автор:  zvezdipetrova [ Пон Юни 15, 2020 8:03 pm ]
Заглавие:  Re: Ново столче за кола

Мамчета, за колата не зная обаче какви готини детски столчета за стаята гледах днес в икеята нямам думи. Яд ме е, че като бях аз дете нямаше такива мебели и глезотии и за мен. Сигурна съм, че и вие ще онемеете като видите още каква друга детска мебелировка има в магазина им.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/