С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Конкурс за корица "Моето дете - звезда" - победители

Скъпи читатели,

Конкурсът за корица на нашия ноемврийски брой приключи. Благодарим ви за многобройните писма и снимки, които ни изпратихте! Гласуването за победители между десетте финалисти отново беше вълнуващо и оспорвано. Благодарим на всички наши читатели, които с гласовете си определиха детето, което ще бъде звезда на ноемврийския ни брой!

Ето и имената на победителите в конкурса:

 

 

Александър ИлиевI-во място - Александър Илиев, 9 м., Враца

столче Александър ще бъде звездата на нашата ноемврийска корица. Той получи най-много гласове, изпратени с SMS, в своя подкрепа.

Победителят Александър Илиев печели голямата награда - специална фотосесия за ноемврийската корица на сп. „Моето дете“, както и столче за хранене от Chipolino. Столчето за хранене TINO e с комфортна лесна за почистване седалка, лека и стабилна конструкция, с компактен размер.

 

 

 

 

Емона МаксимоваII - ро място - Eмона Максимова, 9 м., Софияиграчка

Спечелилата второ място Емона Максимова ще бъде представена в брой декември на сп. „Моето дете“ и ще получи за награда Pic n Pop от TOMY. Играчка, която насърчава движението на детето. С натискане на цветното копче се изстрелват забавни топки. А после лесно се събират с играчката. (Работи без батерии).

 

 

 

 

 

 

сертификатВсяко от десетте деца, стигнали до финала в конкурса,чаша със снимка получава сертификат като финалист в конкурса „Моето дете – звезда!“, както и специална чаша със своята снимка.

 

 

 

 

 

 

В нашия декемврийски брой ще обявим условията за следващия ни конкурс за корица!

Победителят, събрал най-много гласове, се ангажира да участва в организираната от списанието фотосесия, която се извършва в София на предварително съгласуван с победителя ден в периода между 23.09.2010 г. и 30.09.2010 г. Разходите по транспорт и една нощувка в София се поемат от сп. „Моето дете“. В случай че фотосесията не се осъществи в уговорения ден по вина на класирания на първо място, той губи наградата и правото да се появи на корица на списанието. Наградата и фотосесията за корица получава класиралият се на второ място според броя на гласовете.

При определяне на победителите не се взима под внимание гласуването за снимките в сайта. За конкурса за корица се гласува само с SMS-и.

Служители на „Санома Блясък България“ и техни близки не могат да участват в конкурса за корица на „Моето дете“. 

Още за: дете

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби