Мусака по градинарски

С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Мусака по градинарски

Възраст: след 18 месеца
Тип: основни

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Продукти: 400 гр. телешка кайма, 1 глава лук, 3 - 4 картофа, 1 резен зеле, 1 тиквичка, зелен фасул, 2 домата, 1 яйце, 1/2 кофичка кисело мляко, 1 супена лъжица брашно, магданоз, червен пипер, со;, 4 супени лъжици олио.

Приготовление: Нарежи на дребно лука и го задуши в мазнината. Запържи и каймата с настърганите домати и малко вода, ако е нужно. Подправи с червен пипер и сол. Нарежи на дребно останалите зеленчуци и ги добави последователно (според това колко бързо ще се сварят). Задуши до омекване и пълно изпаряване на течността. Поръси сместа със ситно нарязания магданоз, разбъркай я и я изсипи в намазаната с олио тавичка. Запечи мусаката във фурна на умерена температура. От яйцето, брашното и киселото мляко направи заливка на ястието и запечи да зачерваване.

 

Изпрати своята рецепта


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби