Ризото с тиквички

С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Ризото с тиквички

Възраст: след 12 месеца
Тип: основни

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай
Продукти: 25 г масло/зехтин, 150 г тиквички, обелени и нарязани на кубчета, 1 малка глава лук, ситно нарязана, 100 г ориз, 300 мл зеленчуков бульон, 2 с. л., настърган кашкавал.

Приготвяне:
Свари тиквичката на пара за 5 минути. На слаб огън в дълбок съд задуши лука в малко вода . Сипи ориза и го вари  25 минути , като непрекъснато добавяш от бульона. Около 10 минути преди края на варенето прибави тиквичката. После продължи да сипваш от бульона, докато оризът стане готов. Накрая поръси с настъргания кашкавал и добави зехтина.

Изпрати своята рецепта


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби