Патладжан с доматен сос без пържене

С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

Патладжан с доматен сос без пържене

Възраст: за цялото семейство
Тип: основни

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Продукти:

  • 3 - 4 патладжана
  • 3 - 4 домата
  • подправки според вкуса - риган, черен пипер, чубрица
  • сол на вкус
  • 2 - 3 супени лъжици олио
  • брашно за сгъстяване на соса, ако е необходимо.



Начин на приготвяне:

Патладжаните се обелват и нарязват на колелца. Доматите се настъргват. Смесват се всички продукти в тавичка. Пекат се на 220 градуса до готовност... И никой няма да разбере, че патладжанът не е пържен.




29. 07. 2011 / Дияна Петкова




Изпрати ни любимата рецепта на твоето дете и можеш да спечелиш награда – КНИГА за теб или твоето хлапе!

Изпрати своята рецепта


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби