С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Домакински Уреди

Резултати за домакински уреди (6)

Да обезопасим дома си

Да обезопасим дома си

Най-често децата се нараняват в дома си. Затова много внимателно трябва да надникнем във всяко кътче, лазейки да обходим дома и да предположим какво би могло да се случи.

Отчаяни домакини? Никога повече!

Отчаяни домакини? Никога повече!

След появата на детето постепенно от влюбена двойка сте се превърнали в нещо като миниатюрен екип. Раздели поравно между всички семейните задължения – както тежестите, така и удоволствията.

Чисти, по-чисти... прекалено чисти?

Чисти, по-чисти... прекалено чисти?

Винаги си искала да си перфектна майка и постоянно се стараеш да предпазиш малкото от болести. Но дали прекаляването с хигиената няма да ти докара куп неприятности?

Домакинските уреди са развъдник на бактерии

Домакинските уреди са развъдник на бактерии

В някои видове електричeски домакински уреди, които жените използват всеки ден, могат да се натрупват бактерии, които причиняват сериозни инфекции...

Кухнята убива!

Кухнята убива!

Може и да звучи изненадващо, но една от най-големите опасности за човечеството се крие в... кухнята!

Преди бременността

Преди бременността

Ще си спестиш много главоболия и притеснения ако вземеш няколко важни фактора предвид бъдещите девет месеца в очакване на наследника.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби