С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Баща И Раждане

Резултати за баща и раждане (16)

Когато таткото ревнува от бебето

Когато таткото ревнува от бебето

Появата на бебето носи много радост, но е съпроводена и с доста стрес. И цялото внимание на мама се насочва към новия член на семейството. А таткото започва да изпитва ревност. От какво е породена тя?

Детето ти е уникално, покажи му го

Детето ти е уникално, покажи му го

Всяко дете е безценен Божи дар, то е неповторима личност, има своите таланти и специфичен характер, който се дооформя с годините. Важното е да му показваш и да го учиш на това още от ранно детство.

Бащите да играят с децата, а майките - да ги гледат

Бащите да играят с децата, а майките - да ги гледат

Бащите трябва да концентрират вниманието си върху игрите с децата си и да оставят на съпругите си грижите за потомството им...

Какво значи да си татко?

Какво значи да си татко?

Какво общо имат сексуалният живот на първобитните хора, музиката на Боб Дилън и бейзболното майсторство на „Янките“ с бащинството? Много просто: всички те са част от една нова нагласа – какво всъщност означава да си татко. Нагласа, оформена сред веселите лудории, битките, игрите, провалите и редките успехи в живота на бащата.

Аз станах баща!

Аз станах баща!

Добре дошъл в света на бащите! Едно нещо е сигурно – животът ти никога вече няма да бъде предишният! Връзката между мама и детето започва още с бременността. С татковците обаче е малко по-сложно. Ето защо начинаещите бащи изпитват повече съмнения и колебания за своите родителски качества и възможности.

Бебе, запознай се с вашите!

Бебе, запознай се с вашите!

След дълго и трепетно очакване, най-после си в прегръдките на мама и татко! Всичко е различно и стряскащо, но гласовете и топлината на телата им те карат да се чувстваш уютно и сигурно - както в маминото коремче. Здравейте и вие, мамо и татко! Гушнали сте малкото, беззащитно същество, след като първоначалната вихрушка от емоции край раждането е отминала...

Какъв е таткото на моето дете?

Какъв е таткото на моето дете?

„Как какъв? - ще кажеш. - Той е най-добрият татко на света!“. Със сигурност е така. Както е вярно и че всеки допуска грешки. Открий неговите и опитайте да ги коригирате.

Баща на кръстопът

Баща на кръстопът

Нормата да имаш деца само в едно семейство отдавна вече е отживелица и в тази ситуация се озовават над 1/3 от бащите. Все по-чести са случаите, в които някой от родителите има свои наследници в повече от един брак или връзки.

10 начина да бъдеш най-добрият баща

10 начина да бъдеш най-добрият баща

Винаги има какво още да желаеш от себе си, за да заслужиш признанието „най-добрият татко“.

5 основни страхове свързани с бащинството

5 основни страхове свързани с бащинството

Няма да те лъжем - огромната промяна, която едно бебе внася в живота на родителите, е колкото вълнуваща, толкова и страшна! Като мъж знаеш, че имаш свои, малко по-различни притеснения от любимата ти


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби