С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Детско Главоболие

Резултати за детско главоболие (6)

Страх от училище

Страх от училище

Първият срок вече е отминал и първолакът е показал характер в училище. При някои деца адаптацията е изключително бърза, при други това е мъчителен процес, който включва високи дози страх и стрес.

Децата и телевизията

Децата и телевизията

Почти всеки родител ще да признае, че е използвал синия екран за детегледачка поне за известно време. Но каквито и оправдания да си измислим, телевизията въздейства негативно и всички изследвания го доказват.

Д-р Маждракова за хомеопатията и детското здраве

Д-р Маждракова за хомеопатията и детското здраве

Д-р Маждракова завършва медицина през 1995 г. но още следващата година се запознава с хомеопатията и разбира, че това е науката, която трябва да изучава и прилага.

Лекувай детето с музика

Лекувай детето с музика

Напоследък много педиатри и психолози стигнаха до заключението, че музиката е изключително полезна за здравето и психиката на детето. Медицинските изследвания доказват положителния й ефект.

Детското главоболие

Детското главоболие

Какви са възможните причини за детското главоболие и как може да се лекува? В кърмаческа и ранна детска възраст (до 3 год.) главоболието е рядък симптом и най-често се дължи на органично заболяване. Колкото е по-малко детето (под 5 – 7 год.), толкова по-вероятно е болката да е израз на друго заболяване.

Защо децата боледуват често?

Защо децата боледуват често?

Понякога детето боледува не само често, но и продължително (повече от 10 -14 дни). ОРЗ могат да се проявят с наличието на хрема, зачервено гърло, кашлица, обща слабост, повишена температура. При често боледуващите деца може да се наблюдава един от симптомите, който обаче продължава дълго време – например постоянна кашлица или хрема.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби